Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Houten neemt computer Gemeentehuis in gebruik

Datum nieuwsfeit: 29-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Makkinga neemt computer "Wegwijs op het Gemeentehuis" in gebruik.

maandag 26 november 2001 - Bron: Gemeente Houten

Wethouder R. Makkinga neemt donderdag 29 november 2001 om 19.30 uur in jongerencentrum Chipolata een computer met internetverbinding in gebruik. De computer is het resultaat van het project Wegwijs op het gemeentehuis in maart van dit jaar. Mavo 4-leerlingen van College De Heemlanden kozen toen aan het einde van een praktijkdag waarop zij kennis konden maken met de werkwijze van de lokale overheid, voor het inrichten van een internetcafé in Houten. Omdat dit niet te realiseren was voor het jaarlijks door de gemeente Houten beschikbaar gestelde bedrag van 2500 gulden, is uiteindelijk gekozen voor de aanschaf van een computer met internetverbinding.

De Wegwijs-computer staat in het Jongeren Informatie Punt (JIP), dat in Chipolata is gevestigd. Hier kan tegen een geringe vergoeding worden gesurft. Het JIP is vier dagen en twee avonden per week geopend aan de Veerwagenweg 51 te Houten.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2001 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie