Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Telfort's GSM netwerk landelijk dekkend

Datum nieuwsfeit: 29-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Telfort
Zoek soortgelijke berichten
Telfort

Telfort's GSM netwerk landelijk dekkend

De overeenkomst met Libertel wordt gefaseerd opgezegd. Dit betekent voor u als klant, dat in de gebieden waar u nu ook soms via Libertel belt (waar de naam Libertel op uw scherm verschijnt), u voortaan alleen via Telfort kunt bellen. Mocht u uw telefoon standaard hebben ingesteld op het Libertel-netwerk, dan verzoeken wij u per heden het Telfort-netwerk te kiezen.

Hoewel wij uiteraard alles in het werk stellen om deze overgang vlekkeloos te laten verlopen, is het mogelijk dat u hiervan tijdelijk enige hinder kunt ondervinden. Wij proberen dit tot het uiterste minimum te beperken.

Telfort werkt continu aan het verder uitbouwen van haar netwerk. Alleen al het afgelopen jaar heeft Telfort haar zendmasten verdubbeld. Meer dan 98% van de Nederlandse populatie heeft Telfort dekking. Hiermee biedt Telfort een landelijk dekkend netwerk dat gelijkwaardig is aan alle andere aanbieders.

Voor vragen over ons netwerk en de beëindiging van de overeenkomst met Libertel kunt u contact opnemen met de Telfort Klantenservice: 0800-444 44 44 voor klanten met een abonnement en 0900-333 33 33 voor prepaid klanten

Het 0900 telefoonnummer kost fl. 0,75 per gesprek

Meest gestelde vragen >>>

23-5-00

<<< Terug

Adresgegevens Telfort

DISCLAIMER COPYRIGHT TELFORT B.V. 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie