Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Venlo

Datum nieuwsfeit: 29-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 29-11-2001
Mediaberichten donderdag 29 november (9.50 uur)

ECHT - Vrachtwagen gekanteld op A2 (2)

ECHT Bij een verkeersongeluk op de A2, vanmorgen om half vijf, is een 45-jarige vrachtwagenchauffeur uit Hoensbroek om het leven gekomen. De chauffeur reed met zijn vrachtwagen door de vangrail van de middenberm ter hoogte van het pompstation de Bosserhof tussen St. Joost en Echt. Daarbij kwam de vrachtwagen op zijn zij terecht op de Oostbaan van de A2 (Maastricht-Eindhoven). Er waren geen andere autos bij het ongeluk betrokken. (zie eerder bericht van 5.30 uur)
BLERICK Verkeersongeval

BLERICK Bij een verkeersongeval op de Europaweg (A67) is woensdagavond om elf uur een 23-jarige vrouw uit Venlo met haar auto tegen de vangrail gebotst. Zij brak daarbij haar arm. De 28-jarige bijrijder uit Blerick had een hoofdwond. Beiden zijn naar het ziekenhuis in Venlo gebracht. De auto was total loss. Het is nog onduidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen plaatsvinden. De auto kwam uit de richting van Eindhoven en reed in de richting van Venlo. De bijrijder verklaarde dat hij aan de handrem had getrokken, waardoor de vrouw de macht over het stuur had verloren. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Bij beide inzittenden is een bloedproef afgenomen.
HAELEN Snelheidscontrole

HAELEN Woensdagmorgen heeft de politie op de Napoleonsweg 177 verkeersdeelnemers bekeurd voor te hard rijden. Tussen 10.00 en 12.00 uur controleerde de politie de snelheid van 1395 passanten. De maximale limiet op de controleplaats is 50 km per uur. Op dit moment is niet bekend hoe hoog de hoogstgemeten snelheid was. VENRAY Winkeldiefstal

VENRAY Woensdagmiddag is een 63-jarige Poolse man door de politie aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Het personeel van een winkel aan De Bleek zag dat de man die op slippers de winkel binnenkwam met een paar nieuwe schoenen (ter waarde van 99,95) de winkel uitliep. Hierop waarschuwden ze de politie die de man aanhield. De man betaalde de boete van 250,= direct.
VENRAY Bedrijfsongeval

VENRAY Bij een bedrijfsongeval in een bedrijf aan de Maasheseweg raakte woensdagavond een 38-jarige Tegelenaar gewond. De man reed met zijn heftruck in een stellage. Hij liep hierbij een gecompliceerde beenbreuk op. Het slachtoffer is per ambulance naar het Venlose ziekenhuis gebracht. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie