Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Flevoland district Noord

Datum nieuwsfeit: 29-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Noord 29-11-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 06-53224343

Verdachten van inbraak aangehouden
ENS Woensdagnacht hield de politie een 39-jarige man uit Spijkenisse en een 41-jarige man uit Rotterdam aan op verdenking van inbraak in een horecagelegenheid op de Baan. Agenten kregen de melding van een oplettende getuige dat twee personen bezig waren in te breken bij het bedrijf. Ter plaatse zagen de agenten de twee verdachten vluchten. Ze staken de weg over en liepen over het gras van de Waterkant. Toen de agenten hen sommeerden te stoppen, stopten de twee. De agenten hielden ze aan. De twee zijn voor nader verhoor ingesloten op het politiebureau. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

Aanhouding voor brandstichting
EMMELOORD De politie hield woensdagavond een 18-jarige man uit Herwijnen aan voor brandstichting. De politie kreeg kort daarvoor een melding dat een vuilcontainer op de Lange Nering in brand gestoken was. Na getuigenverhoor en onderzoek hield de politie de 18-jarige op de Urkerweg aan. De verdachte is voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

Verlichtingscontrole
DRONTEN De politie hield woensdagochtend vroeg op De Knip een controle op de fietsverlichting. In totaal zijn 14 fietsers die zonder verlichting reden, bekeurd. Andere weggebruikers kunnen fietsers zonder licht in het donker niet goed zien en dat kan tot onveilige situaties leiden.

Aanrijding
LELYSTAD Woensdagavond vond een eenzijdige aanrijding op de Larserdreef plaats. Een 26-jarige automobilist uit Lelystad (hij reed richting rotonde Middendreef) was tegen een lantaarnpaal gereden. Volgens de bestuurder had hij een klapband gehad. Hij is ter controle per GGD-ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf voerde de auto af.

Zonder rijbewijs
LELYSTAD Tegen een 21-jarige automobilist uit Eindhoven wordt proces-verbaal opgemaakt onder andere voor het niet hebben van een rijbewijs, niet verzekerd zijn en een aantal technische mankementen. Surveillerende agenten controleerden de bestuurder en de auto woensdagmiddag op de Houtribdreef en constateerde bovengenoemde overtredingen. De auto is in beslag genomen en overgebracht naar het politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie