Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Foto-expositie 'Boegbeelden' in Hoogezand op reis

Datum nieuwsfeit: 29-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoogezand-Sappemeer

persberichten

(terug)

Hoogezand, 27 november 2001 Persbericht 2001/87

Boegbeelden op reis

De foto-expositie Leven in Hoogezand-Sappemeer die fotografe Stijntje de Olde in het kader van het project Boegbeelden maakte, gaat op reis. De fotos zijn in ieder geval nog tot en met 1 augustus volgend jaar te bewonderen op verschillende locaties in de gemeente Hoogezand-Sappemeer.

Van 1 december 2001 tot 1 februari 2002 hangen de fotos in verzorgingshuis Voor Anker; van 1 februari 2002 tot en met 1 april 2002 in verzorgingshuis St. Jozef; van 2 april 2002 tot en met 1 juni 2002 in wijkcentrum De Reensche en van 2 juni 2002 tot en met 1 augustus 2002 in zorgcentrum De Burcht.

Prijswinnaars

Ook de prijswinnaars van de Boegbeeldenwedstrijd gaan op reis. Marjan Feitsma en Brenda Daems verzilveren op respectievelijk 28 november en 8 december aanstaande hun 1e prijs-certificaat, dat zij tijdens de feestelijke start van het project Boegbeelden op 22 september j.l. uit handen van burgemeester Mirjam Salet kregen uitgereikt.

Op 28 november aanstaande om 19.45 uur zal wethouder Menno Laaning prijswinnares Marjan Feitsma twee 1e- rangs toegangskaarten voor de voorstelling van Hans Dagelet en een dinerbon overhandigen. Brenda Daems, winnares van de 1e prijs in de categorie Jeugd, gaat op 8 december aanstaande met 8 vrienden naar het Noorder Dierenpark in Emmen.

Tijdens de wedstrijdperiode van Boegbeelden 2001 (juli-september 2001) konden inwoners door middel van een verhaal, gedicht, tekening of andere creatieve uitbeelding, de gemeente vertellen wat op dit moment hun Boegbeeld is in Hoogezand-Sappemeer.

Vervolg

Op dit moment is de projectgroep Boegbeelden druk bezig om alle wensen, ideeën en uitspraken die inwoners kenbaar maakten tijdens de Boegbeeldenwedstrijd, de discussiebijeenkomsten op 4 oktober j.l. of een van de workshops op 6 oktober j.l. samen te vatten. Binnen het project Boegbeelden wordt de toekomstige koers op het gebied van wonen, werken en recreëren samen met inwoners uitgestippeld. De samenvatting die op dit moment wordt gemaakt wordt daarom begin volgend jaar nog een keer aan de inwoners voorgelegd.

(top)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie