Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Mumia 4' voor de rechter

Datum nieuwsfeit: 30-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Vrijdag 30 november zal de "Mumia 4" voor de rechter verschijnen. De "Mumia 4" zijn de 4 resterende gedaagden die moeten voorkomen na hun arrestatie tijdens een demonstratie ter verdediging van de Amerikaanse politieke gevangene Mumia Abu-Jamal (voor meer informatie, zie http://www.mumia.nl). Eerder dit jaar zijn 2 van de oorspronkelijke 6 gedaagden vrijgesproken. Op 2 september 200 werd een demonstratie, georganiseerd door de Free Mumia Campagne - Nederland, op gewelddadige wijze aangevallen door de Haagse politie. Het optreden van de politie was duidelijk een politieke aktie die hun vijandigheid openbaarde tegen de verdedigers van een vermeende "cop-killer", vergelijkbaar met ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie