Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Afsluiting rotonde Numansdorp in Zuid-Holland

Datum nieuwsfeit: 30-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

29-11-2001
Afsluiting rotonde Numansdorp

De komende weken is er extra hinder voor weggebruikers op de N 487 (Energieweg) in Numansdorp. Dit in verband met de aanleg van een rotonde op het kruispunt van de Energieweg met de Rijksstraatweg. De Rijksstraatweg vanuit Numansdorp richting deze kruising is een aantal dagen voor al het gemotoriseerd verkeer afgesloten. Het gaat dan om vrijdag 30 november (vanaf 19.00 uur) en zaterdag 1 december (tot 24.00 uur). Eveneens is de Rijksstraatweg gesloten op vrijdag 7 december (vanaf 19.00 uur) en zaterdag 8 december (tot 24.00 uur).

Naar verwachting is de rotonde eind december klaar. Tot die tijd wordt het verkeer met bestemming Numansdorp of Klaaswaal 0mgeleid. Mocht de voortgang van de werkzaamheden tegenvallen dan worden ook 14 en 15 december gereserveerd voor werkzaamheden. Passagiers van het openbaar vervoer kunnen gebruik blijven maken van de tijdelijke bushalte aan de Middelsluissedijk Oostzijde in Numansdorp.

Fietsers, voetgangers en bromfietsers ondervinden nauwelijks hinder van de werkzaamheden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie