Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Imation Europa start internet-perskamer over eigen bedrijf

Datum nieuwsfeit: 30-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Imation Europa start internet-perskamer
Volledig dienstenpakket op www.online-pressrooms.com

Schiphol-Rijk (Nederland), 30 november 2001 -- Redacteuren van veelsoortige Europese media kunnen vanaf nu op www.online-pressrooms.com toegang krijgen tot alle persberichten en kant-en-klare illustraties van de Europese divisie van Imation. In deze nieuwe Europese online perskamer biedt Imation, de belangrijkste leverancier van producten en diensten op het gebied van dataopslag, een gemakkelijke en snelle toegang tot de recentste persberichten, achtergrondinformatie, foto's en informatie over persevenementen.

Alle Europese PR informatie van Imation in vanaf nu beschikbaar in de zes talen Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans en Italiaans. Daarnaast ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie