Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Navision wordt eerste Microsoft Global Gold Partner

Datum nieuwsfeit: 30-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Navision
Zoek soortgelijke berichten
Navision


Navision wordt eerste Microsoft Global Gold Partner

Barneveld, 30 november 2001 - Navision, leverancier van innovatieve en geïntegreerde bedrijfsbrede oplossingen, wordt als eerste onafhankelijke softwareleverancier benoemd tot Microsoft Global Gold Certified Partner for Software Products.

Het Microsoft Global Gold Certified Partner-programma is ontwikkeld voor bedrijven die hun betrokkenheid en expertise in één of meerdere gespecialiseerde gebieden van de Microsoft-technologie hebben bewezen. Voor deelname is het bovendien een vereiste dat onafhankelijke softwareleveranciers de certificering voor het Microsoft Windows 2000-besturingssysteem succesvol afronden. Om in aanmerking te komen voor deze benoeming, moeten leveranciers minimaal op drie continenten en in tien verschillende landen de Microsoft Gold Certified Partner for Software Products-status hebben. Navision heeft momenteel 14 geaccrediteerde locaties: in Europa, de Verenigde Staten, Australië, Zuidoost-Azië en Zuid-Afrika.

Het Global Gold-partnerprogramma bevestigt het streven van bedrijven om hun klanten wereldwijd de beste zakelijke oplossingen te bieden. Gold-partners hebben snel toegang tot uitgebreide technische en marketinginformatie, elite-evenementen, marketingmogelijkheden en exclusieve webcontent op een speciale partnerwebsite.

"Wij zijn zeer blij met deze erkenning. Navision heeft veel energie gestoken in de uitbreiding van de kennis van Microsoft-producten en kijkt dan ook uit naar de daadwerkelijke certificering", zegt Cees Poortman, Managing Director bij Navision Nederland.

Het Microsoft Gold Certified Partner-programma is gestart in januari 2001 en is een uitbreiding van de bestaande programma's. Deze moeten eerst gerealiseerd worden, voordat de Gold-status bereikt kan worden. De Global-status kon vanaf september 2001 worden behaald.

"Onze gecertificeerde, onafhankelijke softwareleveranciers krijgen toegang tot een breed scala van hulpbronnen en training. Zo kunnen ze hun expertise uitbreiden en de Microsoft-technologie aan hun klanten aanbieden", aldus Rosa Maria Garcia, General Manager Partner Programs bij Microsoft Corp. "Als eerste wereldwijde Gold-partner helpt Navision haar klanten het maximale uit hun Windows-investeringen te halen. Wij zijn verheugd dat Navision nu deel uitmaakt van dit prestigieuze programma."

Copyright © 1996-2001 Navision Nederland B.V. Nijverheidsplein 21A.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie