Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Forum Werk aan de winkel over winkels op internet

Datum nieuwsfeit: 30-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Een winkel op internet

Diepenbeek - Waarom zou u naast uw winkel ook nog een winkel bouwen op internet? Dat vraagt u zich misschien af en blijkbaar bent u niet alleen. Daarom organiseert de Katholiek Hogeschool Limburg dit forum.
Studenten van de opleiding communicatie- en multimediadesign van de Katholieke Hogeschool Limburg hebben e-shops ontwikkeld voor een brede waaier van zelfstandige beroepsbeoefenaars. Niet minder dan 60 e-shops zijn ontwikkeld, onder meer voor kappers, restauranthouders, juweliers, reisbureaus, lingeriewinkels, houthandels, brouwerijen en uitzendbureaus. Onze studenten laten hun virtuele winkels zien en geven nuttige uitleg bij de bouw van een e-shop. ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie