Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Startsein voor Gebiedsplatform Krimpenerwaard in Haastrecht

Datum nieuwsfeit: 30-11-2001
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

20-11-2001
Gebiedsplatform in Krimpenerwaard

Op vrijdag 30 november wordt in Haastrecht het startsein gegeven voor het Gebiedsplatform Krimpenerwaard. Het Gebiedsplatform gaat projecten opzetten en uitvoeren die de Krimpenerwaard sociaal en economisch versterken. Financiële bijdragen voor het platform en voor projecten komen van de Europese Unie, het Rijk, de provincie Zuid-Holland en de gemeenten. Sinds juni 2000 is de stuurgroep BANS-Krimpenerwaard actief in de BANS-pilot Vitalisering Platteland. BANS staat voor Bestuursakkoord nieuwe stijl. Hierin werken rijk, provincies en gemeenten (gecoördineerd door en ondersteund vanuit het Intergemeentelijk Samenwerkingsorgaan Midden-Holland, het ISMH) aan de verbetering van hun onderlinge samenwerking ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie