Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

I-Concept Elearning uit de startblokken

Datum nieuwsfeit: 30-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Rotterdam, 30 november 2001

i-Concept Elearning uit de startblokken

Tijdens de Internet in Business 2001 gaf i-Concept oprichter Albert Bausch het startschot voor de nieuwe en zelfstandige onderneming i-Concept Elearning. Karel Wijne, onder meer bekend van de succesvolle digitale taalcursus "Nieuwe Buren", wordt partner. i-Concept Elearning gaat internetgerelateerde producten en diensten leveren op het gebied van training en opleiding. Met name het innovatieve MKB en zelfstandig opererende afdelingen bij overheid en grootbedrijf zullen begeleid worden naar tastbare e-learning resultaten. De Nederlandstalige e-learning lanceersite www.studeerwijzer.nl zal daarbij een belangrijk instrument vormen. Met de oprichting van deze nieuwe vennootschap ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie