Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming burgemeester Oss

Datum nieuwsfeit: 30-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Algemene Zaken
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Algemene Zaken

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Persbericht Ministerraad
30 november 2001

BENOEMING BURGEMEESTER OSS

De ministerraad heeft er op voorstel van minister De Vries van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties mee ingestemd om de heer H.W.M. Klitsie voor te dragen voor benoeming tot burgemeester van de gemeente Oss.

De heer Klitsie (52 jaar) is lid van de PvdA. Sinds 1992 is de heer Klitsie burgemeester van de gemeente Woensdrecht. Daarvoor was hij wethouder en raadslid in de gemeente Hellevoetsluis. De heer Klitsie volgt de heer drs. W.J.A. Dijkstra op, die per 16 februari 2001 is benoemd tot burgemeester van de gemeente Sittard.

De benoeming van de heer Klitsie is nog volgens de oude procedure tot stand gekomen. Dit wil zeggen dat, met inachtneming van het advies van de vertrouwenscommissie, de Commissaris van de Koningin een aanbeveling aan de minister heeft gezonden. De benoeming gaat in op 15 december 2001.

RVD, 30.11.01reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie