Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geringe daadkracht kabinet WAO-gebied schande volgens CDA

Datum nieuwsfeit: 30-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
CDA

Geringe daadkracht kabinet op WAO-gebied is een schande

30 november 2001

"Het is een schande dat de enige politieke daad van het paarse kabinet op het gebied van de WAO is geweest dat zij advies hebben gevraagd aan de commissie Donner. Dat advies is vervolgens ook nog doorgesluisd naar de SER. De laatste anderhalf jaar is er zo gezien alleen op oplossingen voor het WAO-probleem gestudeerd en daarover gesproken. Buiten de politiek! Pas het volgende kabinet kan met de adviezen aan de slag", aldus Cees van der Knaap

Van der Knaap is dat ook niet verbaasd over het negatieve oordeel van de Europese Commissie over het Nederlandse WAO-beleid. "De Europese Commissie kon tot niets anders dan een negatief oordeel komen."

Volgens Cees van der Knaap is tot nu toe niets substantieels veranderd in het WAO-beleid, omdat er tussen de VVD en de PvdA geen overeenstemming kon en kan worden bereikt over wijzigingen in het huidige beleid. "De PvdA beschouwt elke door de VVD en het CDA voorgestelde wijziging als 'slecht'"

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie