Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Digitale headset adapter voor VoIP

Datum nieuwsfeit: 30-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Digitale headset adapter voor VoIP

HOOFDDORP, 03-12-2001 -- -DA50 digitale adapter met exclusieve PerSono Pro software -Meer helderheid en gemak in communicatie via VoIP Plantronics introduceert een nieuwe digitale headset adapter voor VoIP (Voice-over-Internet-Protocol) telefonie. Deze adapter biedt superieure geluidskwaliteit en comfort voor Plantronics´ professionele headsets uit de H-serie. De Plantronics DA50 is een verbindingskabel die de USB-poort van de PC met een headset verbindt en bovendien de door Plantronics ontwikkelde PerSono Pro software bevat.

Steeds meer bedrijven maken gebruik van de voordelen van VoIP. Plantronics levert de oplossing om VoIP dezelfde geluidskwaliteit, comfort en betrouwbaarheid te ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie