Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vraagbaak voor grensoverschrijdende kwesties geopend

Datum nieuwsfeit: 30-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Grensinfopunt: vraagbaak voor grensoverschrijdende kwesties

30 november 2001

Vanmiddag is het Grensinfopunt feestelijk geopend namens staatssecretaris Gijs de Vries (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties). Het Grensinfopunt is een landelijke telefonische vraagbaak waar particulieren, bedrijven, overheden en andere organisaties met hun vragen over grensoverschrijdende kwesties terecht kunnen. Het Grensinfopunt is vanaf aanstaande maandag 3 december 2001 operationeel. Het telefoonnummer is 0800-0220145. Dit (gratis) telefoonnummer is ook vanuit België en Duitsland bereikbaar.

Via het Grensinfopunt kunnen particulieren, ondernemingen en organisaties op één plek met vragen terecht over grensoverschrijdende kwesties. Er is gebleken dat de informatie op dit gebied erg ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie