Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Schouten secretaris-directeur Netwerkstad Twente

Datum nieuwsfeit: 30-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Enschede

Drs. T.J. Schouten secretaris-directeur Netwerkstad Twente Enschede, 30 november 2001
Drs. T.J. (Theo) Schouten, Burgemeester van Haaksbergen, gaat per 1 januari 2002 de nieuwe functie van secretaris-directeur van Netwerkstad Twente vervullen. Daarmee komt een einde van zijn burgemeesterschap.

Netwerkstad Twente is een nieuw samenwerkingsverband tussen de gemeentebesturen van Enschede, Hengelo, Almelo en Borne. De Regio Twente en de provincie Overijssel hebben eerder aangegeven de samenwerking te ondersteunen. Alle partijen hebben inmiddels het Samenwerkingscharter Netwerkstad Twente vastgesteld.

Het stedelijk gebied waarbinnen de vier gemeenten liggen staat voor belangrijke opgaven op het gebied van ruimtelijke ordening, wonen, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie