Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Poltieberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 30-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Vrijdagmiddag 30 november 2001
16:03 vrijdag 30 november 2001

Ernest Zinsmeyer 0591 662014 / 06 22662875

NORG
Diefstal uit auto
Donderdag is aan de Brink tussen 08.15 uur en 17.40 uur in de auto van een 21-jarige vrouw uit Roden ingebroken. Er ontbreekt een auto-cd-speler en er is schade aan de auto.

ASSEN
Diefstal uit auto
In de nacht van donderdag op vrijdag tussen 23.00 uur en 09.30 uur is aan Het Sticht ingebroken in de auto van een 37-jarige inwoner uit deze plaats. De auto, opengebroken middels een voorportierruit, stond geparkeerd in een parkeergarage. De dader nam een cd-speler mee.

NOORD SLEEN
Verkeersongeval met letsel
Vrijdagochtend rond acht uur heeft een 42-jarige automobiliste uit T Haantje aan de Middelesweg een 19-jarige jongen uit Emmen op zijn motorfiets aangereden. De vrouw zag de motor, toen ze optrok over de N381 op het viaduct, over het hoofd en vervolgens kwam de jongen ten val. De jongeman brak zijn rechterbeen op vier plaatsen en is vervoerd naar het Sophiaziekenhuis in Zwolle.

ROLDE
Eenzijdige aanrijding
Vrijdagochtend rond elf uur is aan de Asserstraat een 29-jarige automobilist uit Grolloo gewond geraakt. De man reed in een bocht rechtdoor tegen een boom. Ambulance en brandweer moesten ter plaatse komen omdat het dak verwijderd moest worden. De bestuurder had vermoedelijk een epileptische aanval.

ASSEN
Bedreiging conducteur
Vrijdagochtend rond tien uur is een 66-jarige zwerver aangehouden en ingesloten omdat hij een conducteur op de intercity Amsterdam- Groningen bedreigde. Bij zijn aanhouding bleek hij bovendien een portemonnee in zijn bezit te hebben, die hij vermoedelijk in de trein van een medepasagier had gerold. De man is in verzekering gesteld.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie