Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Nieuwegein wil Herdenkingsmonument restaureren

Datum nieuwsfeit: 30-11-2001
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Gemeente Nieuwegein wil Herdenkingsmonument restaureren Het college van Burgemeester en Wethouders van Nieuwegein wil het herdenkingsmonument aan de Nedereindseweg restaureren. B & W stellen dat voor aan de gemeenteraad. Eerder had de gemeenteraad besloten om het huidige monument te verplaatsen naar een binnenlocatie en om een nieuw herdenkingsmonument te laten ontwerpen.

Het afgelopen jaar is gebleken dat volledige restauratie wel haalbaar is. De kosten van restauratie blijken lager dan gedacht en na restauratie kan het monument buiten blijven staan. De keuze voor restauratie doet ook recht aan de behoefte aan een waardig herdenkingsmonument voor Nieuwegein én aan ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie