Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Splitsing CM mag niet leiden tot discriminatie

Datum nieuwsfeit: 30-11-2001
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Vlaams minister van Brusselse Aangelegenheden Bert Anciaux vraagt aan de Sint-Michielsbond om voor haar leden de negatieve gevolgen van de splitsing met de "mutualité Saint-Michel" maximaal te beperken. Minister Anciaux betreurt dat de dienstverlening aan de Vlaamse Brusselaar dreigt teruggeschroefd te worden, net op het ogenblik dat de Vlaamse regering, ondermeer via de uitbouw van een zo uitgebreid mogelijk netwerk van voorzieningen, maximale inspanningen levert om ook de Vlaamse Brusselaars te laten genieten van de Vlaamse zorgverzekering.

De splitsing van de mutualiteit is op zich een goede zaak omdat Vlamingen in Brussel nu van hetzelfde pakket diensten ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie