Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Heden, verleden en toekomst Digitale Muziek bij Teleac/NOT

Datum nieuwsfeit: 01-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Heden, verleden en toekomst van de Digitale Muziek

HILVERSUM, 27-11-2001 -- Op zaterdag 1 december wordt het eerste van zeven radioprogramma's uitgezonden over Digitale Muziek. In die eerste uitzending (van 15.00-16.00 uur op 747AM) staat de toekomstmuziek centraal: wat zijn de effecten van digitale technieken in de muziek, en wat zal de toekomst (ook van bijvoorbeeld internet) ons nog brengen. Onderwerpen die verder aan de orde komen zijn: Elektronische muziek als performance kunst; Elektronische muziek in de popcultuur; Elektronische muziek in de dancecultuur; Multidisciplinaire projecten ; Toevalsmuziek; Soundscapes en fieldrecordings De programma's zullen bestaan uit een historisch gericht ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie