Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Noord Brabantlaan Eindhoven tijdelijk weer dicht

Datum nieuwsfeit: 01-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Persbericht: 28 november 2001

Noord Brabantlaan dit weekend weer dicht

Zaterdag 1 en zondag 2 december is de Noord Brabantlaan in verband met het vernieuwen van de riolering voor doorgaand verkeer geheel afgesloten. Het verkeer uit Veldhoven richting centrum zal worden omgeleid via de Hastelweg. De afsluiting begint zaterdag om 06.00 uur en eindigt zondag om 17.00 uur of zoveel vroeger als door de voortgang van het werk mogelijk is.

De werkzaamheden houden verband met de aanleg van een ongelijkvloerse kruising in de Beukenlaan, ter hoogte van Noord Brabantlaan en Cederlaan, een van de meest omvangrijke verkeersprojecten in Eindhoven sinds vele jaren. Deze ongelijkvloerse kruising is het sluitstuk van de Centrale Verkeersas ( CVA), en biedt de HOV-voertuigen straks onbelemmerde doorgang op dit drukke knooppunt van verkeerswegen. De Noord Brabantlaan werd eerder dit najaar al een weekend afgesloten om in verband met dit project leidingen en kabels te kunnen verleggen. De afsluiting in het weekend zal naar verwachting relatief weinig verkeershinder opleveren omdat er geen woonwerk- verkeer zal zijn. Toch wordt automobilisten aangeraden alternatieve routes te volgen. Ook het openbaar vervoer wordt omgeleid. Daardoor vervallen tijdelijk twee bushaltes langs de Noord Brabantlaan, een na de afslag Bredalaan richting centrum en een bij het Evoluon.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie