Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hsl-werken aan E 19 brug Bethovenstraat in Brecht

Datum nieuwsfeit: 01-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NMBS

Datum: 27/11/01

Hsl-werken aan E 19 brug Bethovenstraat in Brecht

Op zaterdag 1 december worden werkzaamheden uitgevoerd op de E 19 autosnelweg ter hoogte van de afrit 3 aan de brug van de Bethovenstraat in Brecht. Hiervoor moet het verkeer op de E 19 in beide richtingen op één rijstrook worden gebracht over een afstand van ongeveer een kilometer. Ter plaatse geldt een snelheidsbeperking van 70 km/u. De inname van de rijstrook vangt aan om 7 uur en wordt tegen 18 uur beëindigd.

De brug van de Bethovenstraat in Brecht blijft afgesloten tot 24 december 2001. Hiervoor wordt het verkeer omgeleid via de Mieksebaan, Kapelstraat en Molenstraat. Voetgangers en fietsers kunnen gebruik maken van de voetgangerstunnel onder de E 19 aan de voetbalvelden en de Oudaenstraat.

De werkzaamheden aan de brug zijn nodig voor de aanleg van de nieuwe hogesnelheidslijn (hsl) tussen Antwerpen-Luchtbal en de Nederlandse grens. Op deze hsl komt een nieuwe halte Brecht zodat de Noorderkempen een snelle treinverbinding tussen Breda en Antwerpen krijgt.

© 2001 NMBS

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie