Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 01-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven 30-11-2001
3e Persbericht 30 november 2001

Eindhoven: Verkeersongeval
Een 16-jarige bromfietser uit Eindhoven is vrijdagmiddag rond 13.00 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Bruggelaan, Bisschop Bekkerslaan en Franklin D Rooseveltlaan. Een 44-jarige automobilist uit Eindhoven wilde vanaf de Bisschop Bekkerslaan linksaf de Bruggelaan inrijden. Hij raakte de bromfietser die rechtdoor wilde. De bromfietser is met beenletsel naar het Catharina ziekenhuis gebracht.

Eindhoven: Verkeersongeval
Een 16-jarig meisje uit Eindhoven is vrijdagmiddag rond 15.30 uur gewond geraakt toen zij op de Boschdijk tegen een geparkeerde vrachtauto botste. Ze was op de fiets en hield een geopende paraplu voor zich. Ze zag daardoor een vrachtauto die met waarschuwingslichten en zwaailicht stil stond op de Boschdijk te laat. Het meisje reed tegen de vrachtauto. Ze is met hoofdletsel naar het Catharina ziekenhuis gebracht.

Helmond: Overval
Vrijdagavond rond 18.00 uur hebben twee nog onbekende mannen een winkelier aan het Binderseind overvallen. De overvallers kwamen via de achteringang aan de Jan Agtenstraat de winkel binnen. Een van hen bedreigde de 40-jarige winkelier, die op dat moment alleen in de zaak was, met een mes en eiste geld. De andere dader bleef bij de achteringang staan wachten. De twee zijn met een buit van ruim duizend gulden vertrokken.

Oirschot: Verkeersongevallen
Een 24-jarige vrouw uit Tilburg is vrijdagavond rond 17.30 uur gewond geraakt bij een kettingbotsing op de A58 onder de gemeente Oirschot. De vrouw zat als passagiere in de auto van een vrouw uit Erp ( leeftijd niet bekend) die met haar auto achterop reed bij een 41-jarige automobilist uit Rotterdam. De vrouw is met nekklachten naar het St Elisabeth ziekenhuis in Tilburg gebracht. Op de A58 onder Oirschot ontstonden tijdens verkeersopstoppingen meerdere kettingbotsingen waarbij negen voertuigen betrokken waren. Een rijstrook werd tijdelijk gesloten in verband met de bergingswerkzaamheden. Rond 19.00 uur werd de rijstrook weer opengesteld voor het verkeer.

Op vrijdagavond rond 20.50 uur raakte een 48-jarige vrouw uit Gilzen Rijen gewond bij een aanrijding op de A58 onder Oirschot. Zij reed met haar auto achter tegen de auto van een 31-jarige Nuenenaar. De vrouw werd naar het St Elisabeth ziekenhuis gebracht met verwondingen aan haar arm.

Waalre: Verkeerscontrole
Vrijdag tussen 11.30 en 12.30 uur zijn op de Eindhovenseweg in Waalre vier automobilisten bekeurd. De vier gingen op de bon omdat ze niet tijdig van rijstrook wisselden. Een rijbaan van de Eindhovenseweg is afgesloten vanwege werkzaamheden. Ondanks verkeersborden wachtten de vier tot het laatste moment om van rijstrook te veranderen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie