Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verdachten moord meisje Almere blijven vastzitten

Datum nieuwsfeit: 01-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Flevoland, plaats: Almere 1-12-2001
Verdachten moord meisje blijven vastzitten Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Verdachten moord meisje blijven vastzitten
ALMERE De drie mannen uit Almere die dinsdagavond zijn aangehouden op verdenking van moord op het 8-jarige Almeerse meisje blijven in ieder geval nog 10 dagen vastzitten. Dit heeft de rechter-commissaris vrijdagmiddag besloten. Hij achtte de mate van verdenking groot genoeg om de verdachten voor nader onderzoek in bewaring te houden. Na deze periode van 10 dagen bepaalt de raadkamer of dit met tenminste 30 dagen verlengd zal worden.

Op dit moment is een rechercheteam van 12 mensen bezig met het onderzoek. Zij proberen te reconstrueren wat er die dinsdag gebeurd is met het meisje. Aan de hand van tactisch bewijsmateriaal, de verhoren van de verdachten en de verklaringen van getuigen wordt geprobeerd het scenario te bewijzen.

In belang van het onderzoek kan niet nader op deze zaak worden ingegaan. Zodra er meer informatie beschikbaar is, wordt dat op deze site gepubliceerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie