Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Eemland noord

Datum nieuwsfeit: 01-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 1-12-2001

Politieberichten district Eemland noord, 12.10 uur
Alcoholcontrole

BAARN EEMNES In het kader van het project Doe nuchter, rij alcoholvrij werd in de nacht van vrijdag op zaterdag van negen uur tot drie uur een alcoholcontrole gehouden. De controles vonden plaats op de Wakkerendijk, Zandheuvelweg en de Amsterdamsestraatweg. In totaal werden 136 automobilisten gecontroleerd. Drie automobilisten hadden teveel gedronken. Deze bestuurders kregen een proces-verbaal van 410 gulden.

Snelheidscontrole

EEMNES SOEST - Vrijdagochtend werd van kwart over negen tot twaalf uur een snelheidscontrole gehouden op de Wakkerendijk in Eemnes. In totaal passeerden 592 voertuigen de radar. Hierbij werden 44 overtredingen geconstateerd. De hoogst gemeten snelheid was 78 km/h daar waar 50 km/h mag worden gereden.

Van kwart voor één tot kwart voor drie vond op de Vredehofstraat in Soest een snelheidscontrole plaats. Van de 1588 passerende voertuigen reden 148 automobilisten te hard. De hoogst gemeten snelheid was 75 km/h daar waar 50 km/h mag worden gereden.
Alle overtreders kregen een bekeuring.

Veroorzaker verkeersongeval rijdt door

SOEST Vrijdagmiddag omstreeks tien over vijf vond een verkeersongeval plaats op de Steenhoffstraat.
Tijdens het uitstappen werd een 42-jarige inzittende van een personenauto uit Soest aangereden door een passerende auto. Hierdoor kreeg het slachtoffer het portier met kracht tegen zijn hoofd, waardoor hij een hoofdwond opliep. De man werd door de ambulance voor behandeling overgebracht naar ziekenhuis Molendael in Baarn. De veroorzaker van de aanrijding is doorgereden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie