Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oad Reizen lanceert nieuwe gids `Deense vakantieparken'

Datum nieuwsfeit: 02-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 02 DECEMBER 2001

Oad Reizen lanceert nieuwe gids: `Deense vakantieparken'

Voor het zomerseizoen 2002 brengt Oad Reizen voor het eerst een reisgids met Deense vakantieparken op de markt. Het programma bestaat uit 36 kleinschalige en hoogkwalitatieve vakantieparken, verspreid over heel Denemarken. Het aanbod omvat zowel vrijstaande vakantiehuisjes als appartementen, die van alle gemakken zijn voorzien.

Oad Reizen richt zich met dit nieuwe programma met name op gezinnen met kinderen. De gids wordt uitgebracht in nauwe samenwerking met het Deens Verkeersbureau.

Anders dan veel Nederlandse bungalowparken, bieden de parken in Denemarken behalve comfort en vermaak vooral ook veel rust. Alle geselecteerde parken zijn mooi gelegen in de natuur en bevinden zich veelal dicht bij bezienswaardigheden en attracties. Daarmee bieden de parken volop mogelijkheden voor jong en oud, zowel voor wie onbekommerd en rustig wil genieten als voor wie een vakantie vol activiteiten zoekt.

Hoewel de gids met Deense vakantieparken in 2002 voor het eerst uitkomt, is Denemarken als bestemming niet nieuw voor Oad Reizen. Sinds jaar en dag organiseert Oad busreizen naar Denemarken. Daarnaast brengt Oad sinds een aantal jaren een Scandinavië-gids uit, waarin ook Denemarken is opgenomen. In deze gids worden onder meer ook hotels, een beperkt aantal vakantieparken en autorondreizen door Denemarken aangeboden, alsmede citytrips Kopenhagen en arrangementen Legoland.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie