Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Campagne Amstelveense brandweer levert 17 vrijwilligers op

Datum nieuwsfeit: 03-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amstelveen

Persbericht

Datum: 29 november 2001

Amstelveense brandweer 17 vrijwilligers rijker
Jeugdbrandweer in nieuwe kleding

Maandag 3 december 2001 te 19.30 uur zal burgemeester Kamphuis de wervingscampagne vrijwilligers in de brandweerkazerne afsluiten. Dit zal op een ludieke wijze gebeuren. De wervingscampagne en de daarop aansluitende acties van de Amstelveense brandweer is succesvol te noemen. Er zijn 17 nieuwe vrijwilligers bijgekomen die inmiddels hun basisopleiding brandwacht zijn gestart.

De Amstelveense jeugdbrandweer krijgt bij deze gelegenheid tevens nieuwe kleding die aan de arbo-eisen voldoen. Het betreffen hier jongens en meisjes in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar die op een speelse wijze met het brandweervak kennis maken.

De Amstelveense wervingscampagne was zeer doelgericht door het aanschrijven van geselecteerde doelgroepen in Amstelveen. Daarnaast werden posters opgehangen en folders verspreid en gecombineerd met informatieavonden. Uit de geïnteresseerden werden 17 personen geselecteerd voor de opleiding.

Naast de 35 brandweermensen in 24 uurs-dienst beschikt Amstelveen op dit moment over 37 vrijwilligers en 18 jeugdleden.

Amstelveen, 29 november 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie