Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stephen Odell benoemd tot president van Mazda Motor Europe

Datum nieuwsfeit: 03-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

Stephen Odell benoemd tot president van Mazda Motor Europe

(03 december 2001)

Mazda Motor Corporation in Hiroshima maakt vandaag bekend dat Stephen Odell met ingang van 1 januari 2002 is benoemd tot President van Mazda Motor Europe.

De van oorsprong uit Engeland afkomstige Stephen Odell bekleedde de functie van Vice President binnen Mazda North American Operations waar hij verantwoordelijk was voor o.a. verkoop, marketing en onderdelen. Voordat Odell in januari 2000 zijn intrede maakte bij Mazda was hij Vice President Marketing and Sales binnen de Jaguar-organisatie in Noord-Amerika. Daarvoor bekleedde hij diverse verkoop- en marketingfuncties bij Ford Engeland, Ford Europa, de Ford Division en Jaguar.

Odell vervangt Jan Brentebraten die, na vijf jaar President van Mazda Motor Europe te zijn geweest, vanaf 1 januari 2002 een dubbelfunctie binnen Ford Europe zal gaan bekleden. Naast Managing Director van Ford Zweden is Brentebraten tevens aangesteld als Director Scandinavian Region waar hij verantwoordelijk zal zijn voor IJsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie