Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Liones en Leeuwendaal: internet, intranet en advies

Datum nieuwsfeit: 03-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Liones en Leeuwendaal: internet, intranet en advies

RIJSWIJK ZH, 03-12-2001 -- Liones en Leeuwendaal: internet, intranet en advies Leeuwendaal verbreedt dienstverlening door overname van snelgroeiend internetbedrijf Na een periode van samenwerking hebben Leeuwendaal en Liones definitief de overname van Liones door Leeuwendaal bekrachtigd. Met deze overname verwachten de partners de groei van Liones te versterken en tegelijkertijd het dienstenaanbod van Leeuwendaal te verbreden. "We zijn er van overtuigd dat deze verbreding een waardevolle aanvulling zal blijken voor de huidige en toekomstige klanten van Leeuwendaal. Gemeenten, evenals ministeries en andere non-profit instellingen, worden van harte aangemoedigd om internet als belangrijk ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie