Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Illegale zender in Baarn uit de lucht gehaald

Datum nieuwsfeit: 03-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-12-2001

Politieberichten district Eemland noord, 08.35 uur
Illegale zender uit de lucht gehaald

BAARN Op de Doormanlaan heeft de politie zondagmiddag in samenwerking met de Inspectie Verkeer en waterstaat en de Divisie Telecom een illegale zender uit de lucht gehaald.

Naar aanleiding van diverse klachten werd een onderzoek ingesteld en kon de politie omstreeks half vier de apparatuur in beslag nemen. De eigenaar, een 76-jarige man uit Baarn, werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het bureau. In de woning werd een illegale 27 Mc. bak aangetroffen. Door het grote vermogen van de zendapparatuur ontstonden diverse storingen in de buurt.

Alcoholcontrole

BAARN De politie heeft zondagmiddag op de Lt. Generaal van Heutzlaan een alcoholcontrole uitgevoerd.

Tussen twee uur en vijf uur werden 204 bestuurders gecontroleerd middels een blaastest. Twee automobilisten werden aangehouden omdat zij te veel hadden gedronken. Op het bureau wees de ademanalyse uit dat een 41-jarige inwoner uit Baarn 0,8 promille alcohol in zijn lichaam had.

De tweede verdachte, een 43-jarige man uit Baarn, had ook 0,8 promille alcohol in zijn lichaam. Beide verdachten kregen een boete van 410,= en een rijverbod van twee uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie