Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vier joyriders in Utrecht aangehouden

Datum nieuwsfeit: 03-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-12-2001

Politieberichten districten stad Utrecht, 09.30 uur
Verdacht joyriding aangehouden

UTRECHT De politie heeft op zondagmiddag rond twee uur op de Tenesseedreef vier verdachten aangehouden voor joyriding. De eigenaar van de auto belde de politie en deze zag de auto in de omgeving van de dreef rijden. Na een korte achtervolging stopte het voertuig.

De joyriders allen uit Utrecht in de leeftijd van 14 tot 15 jaar werden meegenomen naar het bureau voor nader verhoor.

Rijden onder invloed

UTRECHT De politie heeft op zondagavond rond tien uur op de Waterlinieweg een 33-jarige man uit Den Haag aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. De man was daarvoor met zijn auto achterop een andere auto aangereden. De 32-jarige bestuurster uit Schoonrewoerd belde vervolgens de politie.

Na een ademanalyse op het bureau bleek de man met 1,55 promille in zijn lichaam te hebben gereden. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Zowel de man als de vrouw raakten bij de aanrijding niet gewond.

Verdachte inbraak in auto`s aangehouden

UTRECHT De politie heeft op zondagmiddag omstreeks half vier op de Koningsweg een 27-jarige man uit Utrecht aangehouden op verdenking van het plegen van inbraak in auto`s. Op deze plek troffen de agenten de verdachte aan en diverse omstanders en getuigen, die verklaarden dat er in twee auto`s was ingebroken door vier personen. Zij hadden één verdachte aangehouden, de andere drie waren weggevlucht in een auto.

De verdachte is aangehouden door de politie en meegenomen naar het bureau voor nader verhoor en onderzoek.

Man met fietsketting geslagen

UTRECHT Op de Nobelstraat is in de nacht van zondag op maandag rond drie uur een 27-jarige man uit Zeist gewond geraakt nadat hij door een onbekende fietser was geraakt. Het slachtoffer stond half op het fietspad met een groep uitgaanspubliek te praten. Een passerende fietser kwam in aanraking met de man en kwam met zijn fiets ten val.

De fietser kwam teruglopen om verhaal te halen en sloeg de man uit Zeist met een kettingslot op het hoofd. Hij ging er met zijn fiets vervolgens vandoor. De Zeistenaar is voor behandeling per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie