Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

60 jarige inwoner van Uffelte aangereden

Datum nieuwsfeit: 03-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

berichten van zondag op maandag 2/3/12
10:58 maandag 3 december 2001

Martin Panman
0592-383211

Aanrijding

HAVELTE Gistermiddag omstreeks 19.00 uur is een 60 jarige inwoner uit Uffelte van de weg geraakt. De man reed met zijn wagen over de Nieuwe Ruiterweg vanuit de richting Darp. Hij raakte ter hoogte van de Golfbaan van de weg in de berm en verloor de macht over het stuur. De wagen kwam uiteindelijk tot stilstand op de andere weghelft en bleek total-loss. Na blazen bleek de man een alcohol promillage van ongeveer1.53 in zijn bloed te hebben. De man is gehoord en gedagvaard, rijbewijs en kenteken zijn tevens ingevorderd.

Gekantelde oplegger

ROSWINKEL Gistermorgen vroeg rond 3.00 uur is op de n391 bij rotonde roswinkel bij de afslag Nieuw-Weerdinge een trekker met oplegger gekanteld. De 40 jarige bestuurder van de trekker komende vanuit richting Emmen was de rotonde half opgereden toen de oplegger begon te kantelen en de hele combinatie vervolgens op zijn kant in de berm dwong.

Auto tegen boom

WESTERBORK Gistermiddag rond 14.00 uur is net buiten de bebouwde kom op de Elperstraat in Westerbork een auto met daarin een familie uit Hallum tegen een boom tot stilstand gekomen. De bestuurder verklaarde even niet te hebben opgelet. De 58 jarige bestuurder zelf hield hier zelf enkele kneuzingen aan over, terwijl zijn vrouw die met kind achterin zat haar been brak. Het kind mankeerde daarentegen niks. De familie is met een ambulance naar het Wilhelmina-ziekenhuis in Assen overgebracht.

Automobilist rijdt op vrachtauto

HOOGHALEN. Vanmorgen tegen 6.00 uur reed een 55 jarige bestuurder van een personenauto over de A28 in de richting van Hoogeveen. Voor hem reed een vrachtauto. Door onbekende oorzaak reed de uit Muntendam afkomstige bestuurder met zijn auto tegen de achterkant van de vrachtauto. De auto van de Muntendammer werd hierdoor zwaardbeschadigd en de bestuurder is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Het verkeer ondervond in de ochtend spits lichte hinder van dit ongeval.

Voor de trein

EMMEN. Terwijl surveillerende politiemensen op de Boslaan stonden te wachten voor een aankomende trein, stak er een fietser al slalommen het spoor over. De spoorbomen waren op dat moment gesloten en rode lichten knipperden. Toen de trein gepasseerd was, zagen de verbaasde politiemensen dat de fietser zonder licht in de richting van de Boermarkeweg reed. De jongeman werd staande gehouden. De 14 jarigeEmmenaar vond het niet gevaarlijk wat hij gedaan had en gaf de politiemensen een zeer grote (b..)mond. Ook, zo bleek later, had hij een valse naam opgegeven.

Inbraak

SLEEN. In Sleen is gisteravond ingebroken in een woning aan de Bannerschultestraat. De bewoners kwamen tegen 20.00 uur thuis en zagen dat er in hun woning was ingebroken. Door een raampje open te breken konden de inbreker(s) binnen komen. De woning is doorzocht en een bedrag aan geld werd gestolen. De 38 jarige bewoner deed aangifte en de politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Inbraak winkel

HOOGEVEEN. Zondagavond tegen 10.30 uur werd er ingebroken in een winkel voor mobile telefonie aan de Hoofdtraat in Hoogeveen. Een getuige zag dat een blanke man van ongeveer 20 jaar met een zwarte muts op en groene rubberen laarzen, een ruit ingooide van de winkel. De man pakte twee dozen uit de winkel en rende daarmee weg in de richting van de Schipperstraat. De eigenaar van de winkel, een 29 jarige man uit Hoogeveen deed aangifte. Hij mist diverse goederen uit zijn winkel. De politie zoekt getuigen van deze inbraak.

Brood weg

EMMEN. Vanmorgen tegen 6.00 uur zag een getuige dat een man pakken brood wegnam die op een pallet stond achter een winkel aan de Haagjesweg. Uit onderzoek bleek, dat er uit drie pallets met brood enkele zakken waren gestolen. De pallets waren omwikkeld met plastic en op een aantal plaatsen losgetrokken. De politie stelt een onderzoek in.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie