Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanvraag vergunning Kindercentrum Happy Kids in Ede

Datum nieuwsfeit: 03-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Bekendmaking

Aanvraag vergunning Kindercentrum Happy Kids

Kinderdagverblijf Happy Kids heeft een aanvraag ingediend voor een vergunning tot het oprichten en instandhouden van: een centrum voor 24 uurs opvang voor kinderen van 0 - 4 jaar. Het kindercentrum wordt gevestigd naast het huidige kindercentrum op de Prins Hendriklaan 5 in Ede.

Met ingang van 28 november t/m 9 januari 2002 (het gemeentehuis is van 24 december 2001 t/m 1 januari 2002 gesloten) liggen de genoemde aanvragen voor een vergunning voor een ieder ter inzage bij het Gemeentelijk Infocentrum, stadskantoor De Doelen, Raadhuisplein 2 in Ede. Geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Belanghebbende kunnen hun zienswijze over deze aanvraag gedurende de genoemde periode van vier weken mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij het College van burgemeester en wethouders, t.a.v. de afdeling Onderwijs en Welzijn, Postbus 9022, 6710 HK EDE.


---

Ede, 03 december 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie