Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Info Opleiders realiseert opleidingstraject

Datum nieuwsfeit: 03-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Leiden, 3 december 2001 - Info Opleiders, specialist in IT-trainingen en e-learning-projecten en partner van Microsoft, heeft onlangs in opdracht van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat een zeer vooruitstrevend opleidingstraject gerealiseerd.

De Afdeling Automatisering Centrale Diensten, het Directoraat-generaal Personenvervoer en het Directoraat-generaal Telecommunicatie en Post van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat hebben de volledige migratie naar Microsoft Office 2000 succesvol afgerond. Belangrijk onderdeel hiervan was het e-learning-opleidingstraject dat in samenwerking met Info Opleiders ontwikkeld is.

Een dergelijk grootschalig migratietraject kenmerkt zich door een enorme diversiteit aan trainingsbehoeften: 1.500 medewerkers en evenveel verschillende niveaus ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie