Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gedragscode om arbeidsverhouding glastuinbouw te verbeteren

Datum nieuwsfeit: 03-12-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

FNV BONDGENOTEN

Gedragscode om arbeidsverhoudingen glastuinbouw te verbeteren

Vandaag hebben LTO-Nederland, FNV Bondgenoten en de CNV BedrijvenBond de gedragscode voor de glastuinbouw aangeboden aan mevrouw Van Leeuwen, Directeur-Generaal van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij nam de code in ontvangst namens minister Vermeend. Het is de eerste sectorbrede gedragscode van Nederland.

De gedragscode is gebaseerd op bestaande Europese en Nederlandse wetgeving op het gebied van discriminatie en gelijke behandeling. Discriminatie is verboden, sollicitanten worden gelijk behandeld, de arbeidsvoorwaarden gelden voor alle werknemers en elke werknemer heeft evenveel recht op scholing, doorstroming en promotie. Werkplekken ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie