Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Defensie Evenementenkalender on-line

Datum nieuwsfeit: 03-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van DefensieMinister opent kalender

Defensie Evenementenkalender on-line

03-12-2001

Door te klikken op het speciale logo heeft minister Frank de Grave (Defensie) vandaag (3 december) de nieuwe Defensie Evenementenkalender officieel in gebruik genomen. Deze kalender toont een overzicht van allerlei activiteiten in de Defensie-organsatie die interessant of van belang zijn voor het publiek. De Defensie Evenementenkalender wordt samengesteld door het nieuwe werkverband Public Relations van de Directie Voorlichting. De internetredactie van Directie Voorlichting zorgt er voor dat een en ander on-line komt.

Op de Defensie Evenementenkalender staan alle evenementen vermeld die de komende drie maanden plaatsvinden. Het gaat om een keur aan evenementen op velerlei gebied. Zo kan er informatie gevonden worden over sportwedstrijden, de militaire muziek, terwijl natuurlijk de grote publiekstrekkers als de Nationale Vlootdagen van de marine en de Open Dagen van de luchtmacht ook niet missen. Tot slot wordt ook informatie over banenmarkten waar de vier krijgsmachtdelen Koninklijke Marine, Koninklijke Landmacht, Koninklijke Luchtmacht en Koninklijke Marechaussee aanwezig zijn, gepubliceerd in de nieuwe Defensie Evenementenkalender. (foto's: Fabienne Bruys)
knop Evenementenkalender Minister opent kalender

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie