Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nota Bedrijventerreinen Leeuwarden 2001-2010

Datum nieuwsfeit: 03-12-2001
Bron: Gemeente Leeuwarden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leeuwarden

Nota Bedrijventerreinen Leeuwarden Ontwikkelingskader 2001-2010

Er dreigen tekortsituaties voor de periode 2002 2004 en latere jaren als niet versneld nieuw aanbod van bepaalde typen bedrijventerrein wordt ontwikkeld. Gelet op het inmiddels vrijwel geheel ontbreken van ruimte voor bedrijven in zwaardere categorieën en van grotere kavels voor gemengde moderne bedrijven, dient deze uitbreidingsruimte op zo kort mogelijke termijn te worden gerealiseerd. Snelle ontwikkeling van Newtonpark IV en Zwettepark Noord, c.q. Newtonpark III komt tegemoet aan het voorkomen van langdurige tekortsituaties. Wanneer een bedrijf uit de zwaardere milieucategorie komt met een ruimtevraag zal daarnaast elders binnen de Westergozone worden gezocht ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie