Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 03-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 3-12-2001
Mediaberichten 3 december (15.30 uur)

Buggenum woningbrandje

BUGGENUM Een ondeugdelijk rookkanaal is volgens de brandweer de oorzaak geweest van een brand in een woning aan de Dorpstraat. Daar ontdekte de 44-jarige bewoner zondagmiddag brand op het dak en waarschuwde brandweer. Die het vuur snel onder controle had. De bewoner kreeg een stookverbod opgelegd voor zijn woonkamerkachel. Ook volgens de politie is er van misdrijf geen sprake.

Venlo mishandeling

VENLO Een 23-jarige man uit Reuver heeft bij de politie aangifte gedaan van mishandeling. Volgens zijn zeggen stond de man zondagmiddag op de Ginkelstraat en werd hij daar aangesproken door de eigenaar van een winkel, die hem even later een klap gaf. Daarop liep de man weg, maar keerde even later terug om te vragen waarom hij geslagen was. Daarbij sloeg en schopte de dader hem. Waarna het slachtoffer wegliep. Hij wilde zich niet onder doktersbehandeling laten stellen.

Reuver huisvredebreuk

REUVER Een 31-jarige man uit Reuver is volgens een evenoude plaatsgenoot diens woning binnengedrongen waarbij een vechtpartij is ontstaan. Zondagavond kwam de verdachte achter om de woning aan de Heyencamp binnen en greep de bewoner vast. Daarop ontstond een worsteling waarbij wat meubilair en kleding sneuvelde. Uiteindelijk kreeg de bewoner de man naar buiten gewerkt en belde hij de politie om aangifte te doen. De politie is een onderzoek gestart.

Venray doorrijder aangehouden

VENRAY De politie heeft zondagavond een 21-jarige man op heterdaad aangehouden nadat hij was doorgereden na een aanrijding veroorzaakt te hebben. De verdachte reed daar achter een 24-jarige automobilist uit Horst, en had kennelijk te laat in de gaten dat de man voor hem afremde. Hij botste dan ook pardoes achter op de auto van zijn voorganger, maar reed daarbij zonder te stoppen verder. Getuigen konden de politie het kenteken van de auto en een beschrijving daarvan geven. Een andere politiepatrouille zag de auto in Oostrum rijden en hield daar de verdachte aan. Na verhoor en het opmaken van een proces-verbaal is de man s nachts weer in vrijheid gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie