Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen in Europa

Datum nieuwsfeit: 03-12-2001
Bron: FNV
Zoek soortgelijke berichten
FNV

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Europa - europa@dds.nl

Maatschappelijk verantwoord ondernemen krijgt steeds meer aandacht van de overheid, zowel op nationaal als op Europees niveau. Nederland probeert het bedrijfsleven positief te beïnvloeden. Ook de Europese Commissie stimuleert maatschappelijk verantwoord ondernemen onder bedrijven en heeft hier een Groenboek over gepubliceerd. Zowel op Europees als op nationaal niveau komt maatschappelijk verantwoord ondernemen in bedrijven steeds meer in de aandacht te staan. De FNV steunt de maatregelen van het Nederlandse kabinet om het bedrijfsleven positief te stimuleren. Kwaadwillende ondernemers die naar het buitenland willen om zo bepaalde regels te ontlopen, krijgen het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie