Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Real Software houdt Buitengewone Aandeelhoudersvergadering

Datum nieuwsfeit: 03-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Euronext Brussels
Zoek soortgelijke berichten

Euronext Brussels

Persberichten - 03/12/2001

Real Software houdt Buitengewone Algemene Aandeelhoudersvergadering

Real Software houdt Buitengewone Algemene Aandeelhoudersvergadering


- Nieuwe Bestuurders worden definitief benoemd

- Quorum-vereiste niet behaald voor stemming andere agendapunten
Kontich, 1 december 2001. Real Software heeft vandaag een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering gehouden met volgende agenda:


1) Neerlegging en kennisname van de bijzondere verslagen door de Raad van Bestuur en de Commissaris van de Vennootschap, met betrekking tot de verschillende agendapunten.


2) Ratificatie van de besluiten van de vergadering van ACO-houders gehouden op 4 oktober 2001


3) Uitgifte van 2.186.845 warrants 2001voor het personeel, bestuurders en de consulenten van de Real Software Group


4) Kapitaalverhoging door inbreng in natura - uitkoop van minderheidsparticipaties


5) Uitgifte van 4.000.000 Bank Warrants

6) Statutenwijziging

7) Ontslag en Benoeming van Bestuurders
Er waren 7.736.171 aandelen vertegenwoordigd; dit is 48,5 % van het totaal aantal uitstaande aandelen (15.955.906). Over de punten 2 tot 6 kon niet geldig worden gestemd aangezien deze onderworpen zijn aan de voorwaarde dat het quorum-vereiste bereikt wordt, nl. 50 % van het maatschappelijk kapitaal . Voor punt 7 van de agenda is de quorum-vereiste niet van toepassing en hierover heeft men dus geldig kunnen beraadslagen. Het volgende werd beslist omtrent het ontslag en de benoeming van de bestuurders: · De algemene vergadering heeft het ontslag van de ontslagnemende bestuurders - de heren Hageman Rudy, Vanderheyden Marc, Van der Spiegel Paul, Van der Velde Alex en Meuris Leo, evenals van de vennootschap De Bommels, vertegenwoordigd door mevrouw Marijke Vermeiren aanvaard en heeft elk van de ontslagnemende bestuurders een tussentijdse kwijting gegeven.


· De algemene vergadering heeft tevens beslist om de hierna volgende personen te benoemen als bestuurder van de vennootschap voor een duur die zal aflopen na de afsluiting van de algemene vergadering die zal hebben beraadslaagd en beslist over het boekjaar dat is aangevangen op één januari tweeduizend en één; deze mandaten zijn bezoldigd :

§ De Heer Lucien De Rooster, Afgevaardigd-Bestuurder DuPont België en Director Accounting C&SEurope; hij bekleedt meerdere bestuursmandaten binnen Du Pont wereldwijd en heeft jarenlange en internationale ervaring in financiële functies.

§ De Heer Chris Dewulf, Voorzitter en CEO van Netherlands Car BV (NedCar); hij nam gedurende meer dan twintig jaar verschillende managementposities waar binnen het Volvo Cars Europe concern. Naast zijn functie van Voorzitter en CEO, oefent hij bestuursmandaten uit bij een aantal Belgische en buitenlandse ondernemingen en organisaties.

§ De Heer Rudi Thomaes, Afgevaardigd Bestuurder en Voorzitter van het Directiecomité Alcatel Bell; als jurist is hij sinds 25 jaar actief bij voornamelijk Alcatel Bell in verschillende directiefuncties; hij oefent andere bestuursmandaten uit bij o.a. Agoria, VEV en Alcatel.

§ Bvba Gerard Van Acker, vertegenwoordigd door Gerard Van Acker, gewezen Directeur-generaal en voorzitter van het directiecomité van de GIMV, ondervoorzitter Gedelegeerd Bestuurder BBM-groep. Als dokter in de rechten en licentiaat in de politieke wetenschappen vervult hij gedurende meer dan 30 jaar belangrijke functies bij de overheid en de GIMV en bekleedt hij tal van bestuursmandaten bij o.a. Barco, Pauwels groep en Telenet.

§ Bvba Gemapat , vertegenwoordigd door De Heer Germain Vantieghem, tot voor kort Managing Partner Arthur Andersen België/Luxemburg; op grond van zijn opleiding als jurist/fiscalist en zijn meer dan dertig jaar activiteit en ervaring binnen Andersen, wordt hij erkend als toonaangevend fiscaal adviseur en heeft hij ruime ervaring met integratiebeheer van ICT bedrijven opgedaan.

De aandeelhouders worden nu samengeroepen voor een nieuwe aandeelhoudersvergadering met de agendapunten 1 tot en met 6. Deze vergadering zal plaatsvinden op vrijdag, 21 december 2001 om 10 uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap en zal niet onderworpen zijn aan een quorum-vereiste.

Bron: Real Software
Provider: Euronext Brussels

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie