Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 03-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Den Bosch 3-12-2001
Politiebericht district Den Bosch

SPRINTRACE VERIJDELD (Drunen)

Zondagavond heeft de politie Drunen in samenwerking met collegas uit de regio Brabant-Noord een zogenaamde sprintrace kunnen verijdelen. Op de Thomas Edisonweg in Drunen verzamelden zich zondagavond een honderdtal autos met de bedoeling om sprintwedstrijden met autos over vierhonderd meter te gaan houden. Uit een gesprek met een 30-jarige inwo-ner uit Oisterwijk, die zich opwierp als woordvoerder van de groep, bleek dat zij graag een terrein wilden hebben waar zij sprintwedstrijden met autos kunnen organiseren. De groep nodigde een filmploeg van RTL uit om aandacht voor hun wens te vragen.

SLACHTOFFER ARBEIDSONGEVAL OVERLEDEN (s-Hertogenbosch)

Zondagavond is een 53-jarige inwoner uit Schijndel overleden aan de gevolgen van een ar-beidsongeval dat plaatsvond op dinsdag 27 november jl. tijdens werkzaamheden in een be-drijf aan de Hedikhuizerweg in s-Hertogenbosch. De man voerde die dag op eerder ge-noemde plaats in opdracht van een Vughts bedrijf reparatiewerkzaamheden aan de regenwa-terafvoer. Het slachtoffer is vermoedelijk van twee a drie meter hoogte van een ladder ge-vallen en gewond geraakt. Hij is per ambulance overgebracht naar de afdeling intensive care van het GZG. De arbeidsinspectie stelde die dag een onderzoek in waaruit naar voren is ge-komen dat de Schijndelnaar vermoedelijk zijn evenwicht is verloren. Gisterenavond overleed de man aan de gevolgen van zijn val.

VERDACHTE VEROORZAKEN GELUIDSOVERLAST AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Van zondag op maandag heeft de politie zich na aanhoudende geluidsoverlast met geweld toegang moeten verschaffen tot de woning van een 48-jarige bewoner van de Parallelweg in s-Hertogenbosch. De man is aangehouden en de geluidsinstallatie werd inbeslaggenomen. De verdachte , die in het verleden al vaker voor geluidsoverlast in zijn woonomgeving heeft gezorgd, weigerde de deur de openen voor de agenten en bonsde van binnenuit tegen de deur. Agenten besloten daarop in overleg met de chef van dienst de woning met geweld bin-nen te treden om de overlast te stoppen. De man is in zijn woning aangehouden en de com-plete geluidsinstallatie is inbeslaggenomen.

INBRAAK TANKSTATION (Rosmalen)

Van zondag op maandag is ingebroken in een takstation aan het Westeind in Rosmalen. Uit het pand hebben de daders o.a. een nog onbekend bedrag aan wisselgeld en rookwaren ont-vreemd.

VERDACHTE ALSNOG OP SCHIPHOL AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Dit weekend is door de Koninklijke Marechaussee op Schiphol een 39-jarige verdachte bij de paspoortcontrole alsnog aangehouden voor diefstal en vervalsing medio 1998 gepleegd in s-Hertogenbosch. De man wordt ervan verdacht in mei 1998 na een ruzie en het beëindigen van de relatie met zijn 42-jarige vriendin op de Schanswetering in s-Hertogenbosch haar tas met geld en cheques te hebben gestolen. De man verbleef daarna veelal in het buitenland en kon daardoor niet worden aangehouden. De politie Den Bosch signaleerde de man in het opsporingssysteem. De vrouw liep door de diefstal en het valselijk gebruiken van de cheques een financiële schade van ruim vijfduizend gulden op. De man is van Schiphol overgebracht naar het politiebureau in s-Hertogenbosch en voor verhoor ingesloten. De man die momen-teel in Zwitserland woonachtig is stond op punt om op vakantie naar Turkije te vertrek-ken.

VROUW GEWOND BIJ AANRIJDING (s-Hertogenbosch)

Zondagmiddag is een 65-jarige Bossche gewond geraakt bij een aanrijding met een 22-jarige inwoner uit Hedel en een 22-jarige inwoner uit Arnhem. Het slachtoffer reed in haar auto over de Bruistensingel in s-Hertogenbosch in de richting van de Van Grobbendoncklaan en kreeg geen voorrang van de twee andere automobilisten, die komende vanuit tegenoverge-stelde richting, linksaf de Zandzuigerstraat op wilden rijden.De auto van het slachtoffer be-gon door de aanrijding te tollen en kwam uiteindelijk via een grasveld op het fietspad tot stilstand. De vrouw is met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis en kon na be-handeling naar huis. De verkeerslichtinstallatie stond op het moment van de aanrijding op knipperen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie