Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inloopochtenden gebiedsplan Gelderse Vallei in Ede

Datum nieuwsfeit: 04-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Inloopochtenden gebiedsplan Gelderse Vallei

De provincie Gelderland houdt in december drie keer een inloopochtend voor grondgebruikers die meer willen weten over het concept Gebiedsplan Natuur en Landschap Gelderse Vallei.

In het Gebiedsplan Natuur en Landschap Gelderse Vallei geeft de provincie aan waar zij de Subsidieregelingen Natuurbeheer en Agrarisch Natuurbeheer wil toepassen. De subsidies worden vooral ingezet om de Ecologische Hoofdstructuur te realiseren. In het voorjaar van 2002, als het gebiedsplan door Gedeputeerde Staten is vastgesteld, kan op basis van dit plan subsidie worden aangevraagd voor (agrarisch) natuurbeheer.
Belanghebbende grondeigenaren/grondgebruikers kunnen de kaarten bekijken, vragen stellen over de begrenzingen van hun percelen of over de opgenomen pakketten en uitleg krijgen over hoe het plan gelezen moet worden. Ook kan een inspraakreactie ingediend worden die meegenomen wordt bij de uiteindelijke besluitvorming.

De inloopochtenden, van 10.00 tot 13.00 uur, vinden plaats op: dinsdag 4 december in Postiljon Hotel Strand Nulde, Strandboulevard 3 in Putten
woensdag 5 december in eethuis/café Cobus, Rijksweg 47 in Ede dinsdag 11 december in het Infocentrum van de Stichting Vernieuwing Gelderse Vallei, Wesselseweg 32 in Barneveld.

De provincie wil voor alle belangstellenden voldoende tijd inruimen. Daarom wordt u verzocht zich vóór 1 december aan te melden bij mevrouw Aniëlle Radder, tel. (026) 359 95 08.

Het gebiedsplan is op internet te raadplegen:
www.gelderland.nl/gebiedsplannen. Het is ook op te vragen, tel. (026) 359 95 08 bij de provincie, kosten: 35,00 of schriftelijk, GS van Gelderland, dienst REW, t.a.v. mw. A. Radder, Postbus 9090, 6800 GX ARNHEM.

---

Ede, 21 november 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie