Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe: Assen

Datum nieuwsfeit: 04-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Dinsdagmiddag 4-12 2001
12:59 dinsdag 4 december 2001

Martin Panman
0651611628

Bouwkeet opengebroken

ASSEN. Vannacht is een bouwkeet aan de A.H.G. Fokkenstraat opengebroken. Met een breekvoorwerp werd de deur opengemaakt. Diverse goederen zijn gestolen. Zo verdwenen er o.a. zon 3000 schroeven, tientallen kokers met lijm, en diverse elektrische deuropeners. De 50 jarige eigenaar uit Assen deed aangifte.

Inbraak woningen.

ASSEN. Aan de Collardslaan is vanmorgen in een woningen ingebroken. Vermoedelijk is de deur geopend d.m.v. het zogenaamde flipperen. Uit de woning verdween een tas met daarin o.a. een paspoort. De 50 jarige bewoner deed aangifte. De handtas werd later vandaag terug gevonden in de omgeving van de Stadsherberg.

Inbraak zwembad
GIETEN. In het zwembad het Zwanenmeer in Gieten is vannacht ingebroken. Een deur van een berging was opengebroken. De inbrekers namen gereedschap en machines mee.

Zakkenrollen
ASSEN. Een 55 jarige vrouw uit Ter Apel deed vanmiddag aangifte van diefstal van haar portemonnee. Ze liep met haar tas over de schouder op het Koopmansplein, toen ze vernam dat er iemand tegen haar tas botste. Even later vernam ze dat de sluiting van haar tas was opengemaakt en dat haar portemonnee er uit gehaald was. De vrouw deed aangifte van diefstal van haar portemonnee met daarin geld en een pinpas.

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie