Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Begeleidingscommissie Lekboulevard Hoog Zandveld Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 04-12-2001
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Begeleidingscommissie Lekboulevard - Hoog Zandveld Op 4 december is de Begeleidingscommissie (BC) Lekboulevard Hoog Zandveld (zuid) formeel van start gegaan. Hiermee is invulling gegeven aan de afspraken die hierover in het communicatieplan Lekboulevard Hoog Zandveld zijn gemaakt. In de BC zijn bewoners, verenigingen, bedrijven en instellingen uit het plangebied van het project Lekboulevard Hoog Zandveld (zuid) vertegenwoordigd. De BC beschikt over een onafhankelijk voorzitter en telt in totaal 17 leden.

Door de oprichting van de BC hebben de bewoners en direct betrokkenen een formele rol gekregen in de voorbereiding tot de besluitvorming over de herontwikkeling van het gebied ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie