Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Target en DM-Interface samen in Outsourced CRM

Datum nieuwsfeit: 04-12-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
TARGET EN DM-INTERFACE SAMEN IN OUTSOURCED CRM
Amsterdam, 4 december 2001 - DM bureau Target Interactive Communication en DM-Interface, gespecialiseerd in het bouwen en bewerken van databases, gaan gezamenlijk CRM (Customer Relationship Management) diensten leveren. Hiervoor is onlangs de programmatuur OneDirect aangekocht, dat de basis zal vormen om een uitgebreid pakket CRM-diensten, waaronder loyaliteitsprogramma s, snel en doelgericht voor derden uit te voeren. De dienstverlening omvat naast de implementatie van het pakket ook een compleet vervolgtraject. Alle benodigde werkzaamheden die nodig zijn om CRM goed te laten functioneren kunnen daarbij worden uitbesteed aan Target en DM-Interface. Hiertoe behoren onder meer ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie