Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe converters vergroten het bereik van Gigabit netwerken

Datum nieuwsfeit: 04-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Nieuwe converters vergroten het bereik van Gigabit netwerken

Amsterdam, 4 december 2001:Allied Telesyn International (www.alliedtelesyn.com) heeft vandaag twee nieuwe Gigabit Ethernet mediaconverters op de markt gebracht: de AT-MC1004 en de AT-MC1005/1. De beide nieuwe Gigabit Ethernet mediaconverters converteren 1000Base-T koperdraadverbindingen naar 1000Base-SX of LX glasvezelverbindingen en vergroten daarmee het bereik van Gigabit Ethernetsegmenten tot tien kilometer. "Hoewel de inrichting van Gigabit Ethernet verbindingen -mede dankzij de beschikbaarheid van voordelige adapters voor Gigabitnetwerken op basis van koperdraadverbindingen- momenteel relatief goedkoop worden, maken de beperkingen in de reikwijdte van koperdraadverbindingen het vaak noodzakelijk, dat er in de meeste ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie