Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eindrapport Landelijk Platform Tegen Geweld op Straat

Datum nieuwsfeit: 04-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PLATFORM TEGEN GEWELD

Aanbieding eindrapport Platform Tegen Geweld

Den Haag, 29 november 2001

Uitnodiging perspresentatie

Aanbieding eindrapport Landelijk Platform Tegen Geweld op Straat

Op dinsdag 4 december vindt om 16.30 uur in Perscentrum Nieuwspoort (Lange Poten 10 Den Haag) een perspresentatie plaats van het Landelijk Platform Tegen Geweld op Straat. Bij deze gelegenheid zal de voorzitter van het Platform, burgemeester Deetman van Den Haag, het eindrapport van het Platform aanbieden aan minister-president Kok. Ook aanwezig zullen zijn minister Korthals van Justitie en minister de Vries van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Het eindrapport bevat aanbevelingen om geweld op straat terug te dringen en geeft tevens een overzicht van de producten en activiteiten van het Platform van de afgelopen drie jaar.

Algemeen
Het Landelijk Platform Tegen Geweld op Straat werd begin 1999 voor 3 jaar ingesteld door de ministers van Justitie en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De 21 leden van het Platform hebben tot taak: het geven van advies, het verbeteren van de informatievoorziening, het stimuleren van een mentaliteitsverandering en de ontwikkeling van gedragscodes tegen geweld.

Inlichtingen
Voor meer informatie en toezending van het eindrapport (onder embargo tot
4 december 17.00 uur) kunt u contact opnemen met: Wouter Buwalda, secretaris van het Platform

070 - 3765 969 (tel); 06 - 29453940 (mobiel); 070 - 345 79 39 (fax) e-mail: (buwalda@caop.nl); website: www.platformtegengeweld.nl adres: Postbus 556, 2501 CN Den Haag.

29 nov 01 13:46

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie