Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Carboncredits.nl open voor energie-investeringen

Datum nieuwsfeit: 04-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Senter

2 december 2001
Carboncredits.nl open voor energie-investeringen in Midden- en Oost-Europa

Investeringen in Midden- en Oost-Europa in energiebesparing, duurzame energie, afvalverwerking en bosbouw kunnen een hoger rendement krijgen door het verkopen van CO2-emissiereductie-eenheden. Via de Joint Implementation (JI) -tak van het programma Carboncredits.nl koopt Senter namens de Nederlandse overheid reducties van broeikasgasemissies. Op deze manier ontstaat een nieuwe bron van inkomsten die de realisatie van projecten aantrekkelijker maakt. Tot 4 maart a.s. kunnen bedrijven hun energie-investeringsprojecten aanmelden bij Senter.

Met Carboncredits.nl wil Nederland komen tot de in het Kyoto-protocol vastgestelde verplichte emissiereductie. Daarom kent het programma ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie