Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten politie Rivierenland

Datum nieuwsfeit: 04-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Rivierenland
Zoek soortgelijke berichten


Persberichten politie Rivierenland

---

Dinsdag, 27 november 2001

---


* Dagoverzicht

Kat waarschuwt voor brand
ZETTEN - In een woning aan de Ploegstraat in Zetten is op 3 december rond 08.45 uur een droogtrommel uitgebrand; de brandweer was snel ter plaatse en kon het vuur snel blussen. De oorzaak van de brand zal nader worden onderzocht. De man werd door ambulancepersoneel ter plaatse geholpen, daar de 29-jarige bewoner door de rook ademhalingsproblemen had gekregen. De man was overigens door zijn kat gewekt en op het vuur attent gemaakt. Aanhouding na winkeldiefstal
ZETTEN - De politie heeft op 3 december rond 16.50 uur een vijftienjarige meisje uit Zetten aangehouden, die kort ervoor betrapt was op het stelen van twee flessen frisdrank uit een winkel aan het Julianaplein in Zetten. Het meisje kreeg proces-verbaal.
Parkeercontrole
ZEVENAAR- Op 3 december is er 's middags een parkeercontrole gehouden in het centrum Zevenaar; er werden 24 bekeuringen uitgedeeld.
Onder invloed op bromfiets
ZEVENAAR - Op 3 december heeft de politie rond 22.50 uur een 54-jarige man uit Zevenaar aangehouden, die kort ervoor op de Arnhemseweg van zijn bromfiets was gevallen. Politie-ambtenaren constateerden dat de man onder invloed verkeerde van alcohol; de man wenste echter niet meewerken aan een ademtest. Er is derhalve proces-verbaal opgemaakt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar
Internet: (communicatie@politierivierenland.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie